Kutse külavanemate väljasõidule Vormsile 31.08-01.09.2019

Vormsi kuulutus

RVAKS juhatus organiseerib Rae valla külades kogukonnatöö tegijatele kogemusreisi Vormsi saarele, 31.08-01.09.2019.

Meid võtab vastu Vormsi vallavanem, kes tutvustab saart ja saareelu, vallamaja ning külaelu lausa kahe päeva vältel. Kindlasti ei puudu menüüst saarele kohane suitsukala ja sellel nädalavahetusel aset leidev Muinastulede öö oma traditsioonilise lõkkega. Nagu tavaks, sisustame bussisõidu külavanemate(le) seatud teemadega.

Ootame aktiivset osavõttu, eriti uutelt külavanematelt, et saaksime veelgi paremini ja kiiremini omavahel tuttavateks ning lõimumine külavanemate perre läheks ladusalt. Väljasõidule võib tulla nii üksi kui kaaslasega ning võimalusel leitakse mõned kohad ka lastele.

Osalustasu on kõigile 20€/in, mis sisaldab nii transporti, ööbimist kui ka toitlustust. Laupäeva hommikul stardime kella 9.30 paiku ning tagasi kodus pühapäeval orienteeruvalt kell 16.00. Majutamine on valdavalt 3 ja 4 kohalistes tubades. Täpsem info bussi väljumisest ja programmist juba hiljem registreerunud osalejatele.

Oma tuleku kinnitamiseks (registreerimiseks) tee palun kindlasti osalustasu(de) ülekanne Rae Valla Alevike- ja Külavanemate Selts`i a/a-le EE242200221048185533 , märksõnaga “Vormsi”. Teata oma soovist ka: Sirli ät raekoda.ee Kohtade arv on piiratud (40in) ning pingerida tekib ülekannete laekumise alusel. Registreeritakse kuni kohti jätkub.

Projekti on rahastatud kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest.