Rae valla küladepäev 6. augustil 2022 kl 14 Kurna külas

Kurna küla ootab 6. augustil kell 14.00 kõiki Rae valla külasid ja alevikke osa saama meeleolukast peost Kurna mõisapargis.

Kõik laulusõbrad hakkavad juba varakult sättima, sest avaneb erakordne võimalus laulda koos Gerli Padari, Marek Sadama ja Voldemar Kuslapiga.

KÜLA ELAB, KÜLA JÄÄB, kõlab 19-ndate küladepäeva moto.

Alustame kell 15.00 kontserdiga, kus esimene üllatus tuleb külavanematelt. Kogu päeva jooksul võtame mõõtu murumängudes, et välja selgitada kõige osavam, väledam ja nutikam küla või alevik, ja korraldaja teatepulk järgmisele edasi anda.

Kurna küla on korraldaja rollis väikese vahega juba teist korda ning uskuge, see on põnev ja kogukonda liitev ettevõtmine!
Sellel päeval on mõisapark jagatud erinevateks aladeks, kus tegevust jätkub kõigile.

Lastealal saab olema hiiglaslik batuut ja kõige väiksematega on lubanud lustida Rae Noortekeskus. Šokolaadialleest saab toidutänav, kus kaubeldakse hea ja paremaga. Nagu kombeks saab tasuta suppi ja loodame, et Jäätiseauto peatus on sellel päeval just Kurnas.

Peamiseks teemaks sellel aastal on pääste ja kaitse. Näitame, õpime ja saame targemaks, kuidas ootamatutes olukordades otsustada ja toime tulla nii maal kui vees.
Küladepäeva õnnestumise ja kokkumängu eest on kandvad ülesanded võtnud Aivar, Hasan ja Karin.

Loodame kõikide külade ja alevike aktiivset osalemist, sest seekord tuleb võistlustulle “must hobune”, kes ihkab võitu sama palju, kui kõik meie. Pange valmis vähemalt 4 liikmelised võiskonnad ja tulge toetage omasid.
Õhtul laulame päeva lõppenuks koos ansambliga Horoskoop Martin Trudnikovi juhtimisel. Kaasa laulavad Gerli Padar, Marek Sadam ja Voldemar Kuslap. Laulusõnade eest on korraldaja hoolitsenud.

Parimad saavad premeeritud ja kõik tänatud! 

Kutsu naaber kaasa, ja tule kodukandi aasta lõbusaimale peole!

Korraldustiimi nimel, Leelo